New York is always a good idea

Pitkä hiljainen jakso takana, mutta valitettavasti ei ole ollut mitään raportoitavaakaan reissurintamalta...


Tuossa jokunen aika sitten kuitenkin varailtiin kaverin kanssa lennot New Yorkiin! Vähän päälle kolme viikkoa pitäisi vielä odotella, ennen kuin päästään matkaan ja jostain syystä jännittää ihan sikana! Ihan kuin en olisi koskaan ennen missään ulkomailla ollut... Toisaalta ehti tässä jo taukoa olla (mitenkäs mä taas onnistuin kuulostamaan joltain truureissaajaleijukkaalta...), joten mahdankohan enää osata edes toimia lentokentällä... No, toukokuun tokana päivänä se selviää! Iiiiiks, on uutta reissua jo odoteltukin.

Hassua on, että tuolla jokunen merkintä takaperin taisin sanoa, että lähtisin toki mielelläni uudemman kerran New Yorkiin, mutta todennäköisesti vain muutamaksi päiväksi laajemman Jenkki -rundin yhteydessä... Taas nähtiin, ettei koskaan pitäisi sanoa mitään kun suunnitelmat sitten menevät ihan omien mieliensä mukaan. Toisaalta päiviä reissulle on aika runsahasti, joten katsellaan jos ehdittäisiin jossain vaiheessa päivätripille jonnekin New York Cityn ulkopuolelle. Pari mahdollista ideaa on jo heitetty, mutta katsotaan mihin päädytään.


Jos lukijoissa on joku kokeneempi New Yorkin / USA:n matkaaja, niin heittäkääpä ihmeessä kommentteja missä kannattaa ehdottomasti käydä ja mitä noita mahdollisia "päiväretkipaikkoja" kannattaa harkita. Toki voi myös vipata ehdotuksilla, mitä itse kaupungissa kannattaa nähdä, syödä ja ostaa. Vaikka kaikkia ideoita en toteuttaisikaan, on aina hyvä olla vaihtoehtoja!

Tosiaan mainitsinkin, että yhden kerran New Yorkissa olen käynyt... Syksyllä 2011, muutaman päivän trippi perheen kanssa. Aikaa oli rajoitetusti ja kun viisi ihmistä oli jatkuvasti tahtomassa eri paikkoihin, paljon jäi vielä kokematta ja näkemättä. Nyt samanhenkisemmän kaverin kanssa pääsen varmasti noukkimaan ne helmet, jotka viime kerralla missasin *köhbaltopatsasköh*.

Muita reissuja en ole päättänyt, mutta haaveillut kyllä... Olen tämän viikon aikana puhunut matkustelusta varmaan neljän tai viiden kaverin kanssa ja yksi jo voivotteli, että miksi mun seurassa aina päätyy miettimään matkustelua ja tutkimaan lentojen hintoja... Ehe, ehkä voisin melkein pitää tätä jonkinlaisena meriittinä? Sanoinkin kaverille, ettei mun kanssa luultavasti vain ole muuta tekemistä tai puhuttavaa.


Sellasia! Ajattelin, että tähän olisi voinut sisältää jotain muutakin höpinää, mutta en nyt osaa ilmentää erinäisiä postausideoitani sulavasti yhdessä ryppäässä, joten jätetään tämä tällaiseksi 'olen hengissä' -ynähdykseksi ja jatketaan muusta sitten myöhemmin.

Au revoirrrr!!!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

the sea is as near as we come to another world

It's a big old, bad old, tough old town, it's true // ...and so is this post

Elizabeth II + corgit + fish&chips + vesisade + pintti + mestarietsivä = Lontoo!