Liebster Blog Awardia jysähti nuppiin


Wuhihihihii! Meiksin pikkinen muutaman hassun merkinnän reissublogi on palkittu Liebster Blog Awardilla. Palkinto tuli Miralta Tuulihaukan blogista. Mira on myös toiminut matkatoverinani monilla Suomen reissuilla sekä myös merta kauempana Uudessa-Seelanissa ja Kaliforniassa.

1. Kiitä palkinnon antajaa ja linkkaa hänen bloginsa postaukseesi
2. Laita palkinto esille blogiisi
3. Vastaa palkinnon antajan esittämään 11 kysymykseen
4. Nimeä 5-11 blogia, jotka mielestäsi ansaitsevat palkinnon ja joilla on alle 200 lukijaa
5. Laadi 11 kysymystä, joihin palkitsemasi bloggaajat puolestaan vastaavat
6. Lisää palkinnon säännöt postaukseen
7. Ilmoita palkitsemillesi bloggaajille palkinnosta ja linkkaa oma postauksesi heille, jotta he tietävät mistä on kyse

Käydään itse asiaan, eli Miran meiksille viskaamat kyssärit!

1. Mitä luulet, miksi näitä kysymyksiä pitää keksiä juuri yksitoista kappaletta?
Kai tämä on niinku Nostalgia Critic sanoisi, eli "Because I like to go one step beyond".

2. Kun tunnet olevasi eksyksissä, miten löydät takaisin? Vai käännytkö takaisin vai jatkatko eksymisestä huolimatta?
Jos se mikä edessäpäin häämöttää ei olekaan se oikea ratkaisu itselle, etsin toisen polun. Samaa tietä takaisin meno ei hyödytä vaan aina on yritettävä löytää uusia polkuja, ajatuksia, ratkaisua, vaihtoehtoja. Joskus se uusi polku vain johtaa takaisin sinne, mistä alunperin lähti.

3. Mikä oli lapsuutesi kovin lastenohjelma?
Näitähän on ihan tuhottomasti! Mutta jos nyt takerrutaan nimenomaan sanaan kova ja mietitään sen kautta, niin ehdottomasti Teenage Mutant Ninja Turtles.

4. Mistä löydät motivaatiota silloin kun olet kadottanut sen?
Tähän kuin keksisi itsekin jonkin järkevän vastauksen. Yleensä mä yritän ajatella niin, että jos asia x ei sillä hetkellä tunnu hyvältä niin annan suosiolla olla ja yritän myöhemmin uudelleen. Joskus kun on kuitenkin pakotettava itsensä sorvin ääreen esim. työ- tai koulujutuissa niin pyrin miettimään onnistumisen tunnetta kun asiat saa lopulta hoidettua. Joskus myös saatan lahjoa itseäni jollain pienellä ja arkisella esim. herkuilla.

5. Mikä on suurin unelmasi tai tavoitteesi?
Mulla ei ole mitään kamalan mahtipontisia haaveita. Mä haluan matkustaa, oppia paremmin englantia (muitakin kieliä?) ja tulemaan toimeen omillani, olla mahdollisimman riippumaton yhtään mistään. Haluan pysyä sen verran terveenä ja hyväkuntoisena, että jaksan vielä vanhanakin kävellä pitkiä matkoja, kiivetä vuorelle ja hypätä vaikka benjihypyn. Haluan, että kun aika sitten lopulta tulee voin olla tyytyväinen. Vaikka en olisi saavuttanut mitään ihmeellistä tai yhteiskunnallisesti merkittävää, niin voin todeta, että mulla oli hauskaa.

6. Kuka fiktiivinen hahmo on vaikuttanut tavalla tai toisella elämääsi? Miten? Miksi?
Mulla olisi tähänkin kohtaan monta vastausta, mutta pää valahti yhtäkkiä tyhjäksi! Mutta sanotaan Gandalf, joka on sanonut paljon viisaita sanoja elämästä ja kuolemasta. Esim.: "The world is not in your books and maps. It's out there."

7. Jos joku maksaisi sulle tatuoinnin, millaisen ottaisit ja miksi ja mihin?
Mulla näitä tatuointi-ideoita riittäisi vaikka koko Suomen kansalle jaettavaksi, mutta tällä hetkellä mieluiten ottaisin itse kehittämäni hahmon portrait tyylillä toteutettuna. Tämä naishahmo on mulle symbolinen kuva eräästä rakkaasta asiasta ja syntyi vähän puolivahingossa. Sen merkitys mulle itselleni on valtava, siksi sen tatuoiminen tuntuu todella hyvältä ajatukselta ja paikka olisi luultavasti oikea reisi. Mulla vain ei ole harmainta hajua miten lähteä toteuttamaan portrait tatuointia jostain, mistä ei ole olemassa oikeaa kuvaa vaan on pelkästään mun pääni sisällä. Ideoita, anyone?

8. Huumorilla ihmiset; jos matkustaisit Australiaan, kuinka kauan uskoisit selviäväsi siellä ottaen huomioon että kaikki siellä yrittää myrkyttää tai syödä sut?
Tuskin kauhean kauan, koska oon tavattoman utelias, varomaton ja uhkarohkea eli sinkoisin vain onnesta soikeana paikasta toiseen tutkimaan kaikkea ja ennen kuin ehtisin edes huomata olisin kaput.

9. Koti vai rikkaudet?
Mä lähdin ajattelemaan kysymystä ehkä vähän liian monisyisesti, mutta mun on pakko todeta etten pysty vastamaan tähän. Ihmisille nämä kaksi asiaa merkitsevät eri asioita. Kun ajattelen kotia, tulee ensimmäiseksi mieleen asuntoni Helsingissä ja rikkauksista puolestaan moninumeroinen summa pankkitilillä. Rupesin kuitenkin miettimään sitä, mitä nämä asiat mulle itselleni merkitsevät. Haluan matkustaa, se on varmaa. Koti on tienpäällä. Päästäkseni tienpäälle tarvitsen aina enemmän tai vähemmän rahaa, se on valitettavan tosi. Materiaaliset rikkaudet vievät mut kotiin eli tienpäälle, joka puolestaan tarjoaa mulle enemmän rikkautta kokemusten kautta kuin mitä rahalla voi mitata.

10 Mikä asia hymyilyttää tänään?
Musiikki (nyt soi Sanni) ja se ajatus, että saan tänään vielä hyvää ruokaa.

11. Paras höttösarja mitä tulee telkkarista tällä hetkellä? (Päivä ja kellonaika mukaan, terveisin allekirjoittanut...)
Katson telkkarista säännöllisesti vain Doctor Who'ta, Sound Trackeria ja Katastrofin anatomiaa josta siitäkin tulee tänään vika jakso ja Vain elämääkin loppu just. En vaan koe niistä yhtäkään varsinaisena höttösarjana. Salkkareita katson aina joskus hyvien naurujen toivossa, mutta en mä voi sitä vakavasti kellekään suositella tai millään tasolla parhaaksi. Eiks Big Bang Theorya tule yleensä arkisin siinä kasin pintaan subilta? En ole varma, mut se on ihan kiva.

Oon vähän awkward näissä awards -jutuissa enkä tiedä keitä haastaisin. Heitän siis pallon sinulle lukija: jos sinulla on blogi jolla on alle 200 lukijaa, tee tämä! Kirjoittaminen on upea harrastus, vaikka se olisi pelkkää virtuaalista vuodatusta blogin muodossa. Hyvä sinä! Joten vastailepa näihin 11 matkailuteemaiseen kysymykseen ja kerro ihmeessä, jos innostuit vastailemaan!

1. Voisitko matkustaa yksin? Ilman, että kukaan on odottamassa määränpäässä tai auttamassa mahdollisten tukalien tilanteiden kanssa?
2. Mihin matkustaisit mieluiten kotimaassasi?
3. Suosikki "matkailuteemasi" (esim. shoppailu, kulttuuri, seikkailu yms.)?
4. Rinkka vai matkalaukku?
5. Kenen kanssa lähtisit mieluiten reissuun ja minne?
6. Onko matkaa, joka olisi ehkä sittenkin pitänyt jättää tekemättä?
7. Kuvittele kohdallasi kauhein mahdollinen matkailuskenaario. Millainen se on?
8. Mikä on tähän astisista matkoistasi paras? Ei tarvitse ajatella isosti, ehkä matkustit vain kaupunkisi eläinsuojaan hakemaan kotiin uuden perheenjäsenen?
9. Mistä päin tulee maailman paras ruoka?
10. Joulu on tulossa, matkustatko sinä johonkin tai matkustaako joku sinun luoksesi?
11. Missä jokaisen matkustelua rakastavan pitäisi mielestäsi käydä vähintään kerran?

Tässäpä nämä. Seuraavaa merkintä on jo esivalmistelussa, eli Lontoon raporttia luvassa piakkoin!

Kommentit

  1. Pakko sanoa että 4. Rinkka. xD Hahha!

    ps. ens viikon perjantaina tulee tasan vuosi tiedät kyllä mistä.

    pps. harmi et ei selvitä sinne asti koska maanantaina tapahtuu tiedät kyllä mitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinpä XD Ahahhaa. Vaikka matkalaukkuki on ihan jees sillon jos tietää ettei sitä tartte raahata monen kilsan matkoi. Mut joo, seikkailumatkoille aina rinkka (tai sillon jos kaupungissa/kylässä ei ole taksia...)!

      Poista
  2. Harmi et mul ei oo blogii. Oisin halunnu vastata näihin ;___;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit kirjottaa vastaukset wordii ja lähettää mulle <33

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

the sea is as near as we come to another world

It's a big old, bad old, tough old town, it's true // ...and so is this post

Elizabeth II + corgit + fish&chips + vesisade + pintti + mestarietsivä = Lontoo!